top of page
Zoeken
  • Dakwerken Smeets

Dak renoveren? Nu is het moment!

Mooie korting op offertes ondertekend voor 31 maart 2022.

Dakrenovatie

Gaan je verwarmingskosten door het dak?


Hoge verwarmingsprijzen, iedereen voelt het... Maar heb je ook al eens stilgestaan bij de staat van je dak? Misschien is dat wel een boosdoener. Wist je dat tot wel 30% van de totale warmte verloren gaat via je dak? Daar kan je gelukkig iets aan doen. Beperk de hoge verwarmingskosten door je energieverslindende dak te renoveren en te isoleren, beter vandaag dan morgen…


Dakrenovatie of nieuw dak

Dakwerken Smeets kan je helpen om je dak te renoveren of een nieuw dak te leggen. Met een mooie korting tot 31 maart er bovenop! Al meer dan 25 jaar zijn we dé specialist in dakwerken in heel Limburg en Antwerpen. Kiezen voor een dakrenovatie of nieuw dak, een plat of hellend dak leggen, dakisolatie voorzien… alle werken op en rond je dak nemen wij op ons. Uiteraard kan Smeets Overzetdaken met je meedenken om de beste oplossing voor je dak te kiezen. Is het bijvoorbeeld niet vanzelfsprekend om je bestaande dak volledig te vernieuwen, dan kan een overzetdak bovenop een dakconstructie (uitgezonderd leien) aangebracht worden.


Profiteer nu nog van een niet te missen promotie!

Korting op een nieuw dak? Dat krijg je niet overal. Wel bij Dakwerken Smeets. Geniet nu van een wel heel interessante promotie: als je offerte voor een nieuw dak bij ons ondertekend is voor 31 maart, geniet je van een btw-verlaging tot wel 1500 EUR! Nog een reden om niet langer te wachten en nu je dak te laten renoveren.


Renovatieplicht op je dak

Vanaf 2023 ben je verplicht om je energieverslindende woning te renoveren. Heb je een woning met EPC-score E of minder? Dan dien je je woning te renoveren om energie te besparen. Een dakrenovatie draagt bij aan een betere EPC-score. Als je je woning met een ongunstig EPC opgemaakt in 2019 of later binnen de 5 jaar grondig renoveert en het EPC-label aanzienlijk verbetert, dan kom je in aanmerking voor een premie. Met een dakrenovatie verbeter je dus je EPC, je wooncomfort én je energiefactuur.


Wacht niet langer: bel nu voor een afspraak met Dakwerken Smeets om nog in aanmerking te komen voor de korting op je factuur!

49 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page