top of page
Zoeken
  • Dakwerken Smeets

Dakwerken van a tot z

Bijgewerkt op: 8 feb. 2023Wilt u een nieuw dak plaatsen, uw oud dak vervangen of is het tijd om uw dak te renoveren? Wat voor dakwerken u ook voor de boeg heeft, wij, van Dakwerken Smeets, treden op voor al uw dakwerken in Limburg en Antwerpen.


Alles onder één dak

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in alle werkzaamheden die bij een dak komen kijken. Naast het plaatsen van alle soorten daken, nemen wij ook zinkwerken voor onze rekening. Heeft u een probleem met uw zinken dak, gevel of hanggoot? Dakwerken Smeets lost het voor u op, en dat met een nauwkeurig oog voor kwaliteit.


Niets is te veel gevraagd

Platte daken, hellende daken of overzetdaken: wij plaatsen ze allemaal. Onze experten komen bij u langs in heel Limburg en Antwerpen voor het verwijderen van uw leien of pannen. Achteraf zorgen wij er uiteraard ook voor dat al het losgekomen puin verwijderd wordt.


Zijn uw goten en afvoeren aan vernieuwing toe? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Verkeert uw houten dak in slechte staat of zijn uw houten balken en gordingen versleten? Wij, van Smeets Overzetdaken, zorgen voor een doeltreffende oplossing. Daarnaast bekleden wij uw oversteken opnieuw met pvc, planchetten of hardschuim, zoals u wenst.


Één firma voor al uw dakwerken

Over welk soort dak het ook gaat, Dakwerken Smeets plaatst of maakt het voor u. Zelfs schouwen worden terug nieuw lood ingeslepen of indien nodig uitgeslepen en opnieuw gevoegd. Als uw schouw versleten is, breken wij ze af en metselen we ze opnieuw.


Heeft u nood aan een expert in daktimmerwerken, schrijnwerken of gevelbekleding? De specialisten van Dakwerken Smeets doen het allemaal. Bovendien kunt u rekenen op een topservice.


Wilt u al uw dakwerken laten uitvoeren door slechts één firma? Bel naar Dakwerken Smeets voor een offerte op maat!


33 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page