top of page
Zoeken

Snelle en efficiënte dakrenovatie? Een overzetdak


Smeets overzetdaken

Snelle renovatie voor uw dak

Is uw dak aan renovatie toe en zoekt u een snelle en efficiënte manier om deze klus te klaren? Dan is een overzetdak misschien wel de optie die u moet overwegen.

Wat is een overzetdak?

Bij een overzetdak wordt de nieuwe dakbedekking geplaatst over de bestaande dakbedekking. Het is een snellere manier van dakrenovatie omdat er geen tijd en geld verloren gaat aan het verwijderen van de oude dakbedekking. Tegelijk lost de nieuwe dakbedekking ook problemen als lekkages en slijtage op.


Voordelen van een overzetdak

Snelle installatie

Het grote voordeel van een overzetdak is duidelijk. Omdat er geen oud dak moet worden verwijderd, wordt de tijd van de renovatiewerken aanzienlijk verkort. Ook qua kosten scheelt dit enorm.

Geen bouwafval

Omdat het oude dak gewoon blijft liggen, moet er geen bouwafval worden afgevoerd. Dat is niet alleen goed qua hoeveelheid afval, het bespaart u ook de moeite om containers te huren voor de afvoer ervan.

Het is duurzaam

Kiezen voor een overzetdak is kiezen voor duurzaamheid. Het verlengt namelijk de levensduur van het oude dak en het zorgt voor extra dakisolatie waardoor uw energieverbruik vermindert.

Keuze uit verschillende materialen

Een overzetdak kan worden geplaatst met verschillende materialen. Of u nu houdt van staal, aluminium, zink of koper, het kan allemaal.

Een overzetdak is esthetisch aantrekkelijk

Een overzetdak kan volledig worden aangepast, zodat het dak past bij de stijl van uw woning. Het is dus eveneens een esthetisch aantrekkelijke optie.


Wat kost een overzetdak?

De kostprijs van een overzetdak is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het project, de materiaalkeuze en de grootte van het dak. Gemiddeld gezien is het een kosteneffectievere oplossing dan een gewone dakrenovatie waarbij het dak moet worden verwijderd. Dit omdat er minder werk vereist is bij het uitvoeren van de dakrenovatie.

Als ervaren dakwerker geeft Dakwerken Smeets in Maaseik u graag advies omtrent de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

13 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page