top of page
Zoeken
  • Dakwerken Smeets

Is een overzetdak combineerbaar met zonnepanelen?

Wordt het stilaan tijd voor een nieuw dak, maar kijk je op tegen de hoge afbraakkosten? Dankzij een overzetdak kan je een groot deel van de kosten vermijden zonder in te boeten aan kwaliteit. Daarbovenop is het mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op je overzetdak.


Wanneer is de plaatsing van een overzetdak mogelijk?

Het is niet mogelijk om op elk dak een overzetdak te plaatsen. Dit hangt af van de aanwezige dakbedekking. Indien het dak voorzien is van roofing, leien of golfplaten, is het perfect mogelijk om een overzetdak te installeren. Wanneer er dakpannen geïnstalleerd zijn, kan de dakwerker geen houten constructie op het dak bevestigen. In dit geval is een overzetdak helaas geen optie. Daarnaast is een overzetdak stukken goedkoper dan een nieuw dak of een renovatie.


Overzetdak in combinatie met zonnepanelen


Je kunt achteraf nog zonnepanelen laten installeren op een overzetdak. In dat geval kunnen wij jou helpen, zodat de installatie van de dakhaken op een correcte wijze gebeurt.


Wanneer je de zonnepanelen na de plaatsing van het dak laat plaatsen, komen er extra kosten bij kijken. Dit kan je vermijden door de zonnepanelen tegelijk met je nieuw dak te laten plaatsen.


Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de plaatsing van jouw overzetdak? Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

196 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page